Karrier tanácsadás

A munkaerőpiac folyamatosan változik körülöttünk. Készülj fel erre, legyél akár X, Y, vagy Z generációs, munkába visszatérő, kisgyerekes, külföldről hazatérő, álláskereső vagy állásváltó! A karrierdöntés nem örökre szól és az is gyakori tévhit, hogy csak egy szakma vagy pálya illik az emberhez. A karrier döntések sorozatából áll, és több szakmai életút is adott érdeklődéstől, lehetőségektől függően. A TUDATOS KARRIERTANÁCSADÁS csomagban feltérképezzük az eddigi karrierutadat, a jelenlegi céljaidat, álmaidat és megtervezzük azt a karrierutat, amiben önmagad lehetsz és a jövőre is felkészülhetsz.

TUDATOS KARRIERTERVEZÉS

Neked szól, ha:

Tartasz attól, hogy pár év múlva nem ér semmit a szaktudásod

Motiválatlannak érzed magad a munkában

Gyermekvállalás után nem szeretnél ugyanoda visszamenni dolgozni

Szeretnéd a legtöbbet kihozni a karrieredből

Amit tartalmaz:

4 alkalmas, egyenként 60 perces online vagy személyes karrier tanácsadás

2 online teszt, amit pályaválasztási szakemberek fejlesztettek tudományos eszközökkel

karrierprofil

munkamotivációs profil- a munkádban fontos motivátorok feltérképezése

személyre szabott karrierterv készítése

Felnőttek (23- 99 évig) tudatos pályaéletút tervező csomagja. Találkozhatunk személyesen Szegeden, vagy Zoomon keresztül.

A karrierteszt és munkamotivációs teszt segítségével felmérjük az aktuális helyzetedet, hogy mely munkaterületek érdekelnek, ténylegesen hogyan szeretsz dolgozni, mi a fontos számodra a munkádban.

A tesztek segítségével ránézünk, hogy milyen erősségeid vannak, foglalkozunk az önismereteddel. Az eddigi elakadások, gátló tényezők is előkerülnek majd, hiszen hatással vannak arra, ahol most tartasz.

Nyugodt, biztonságos légkörben tervezheted meg a karrier jövődet.

A konzultációk végére konkrét célod és ehhez kapcsolódó megvalósítási terved lesz, amihez teszteket, feladatok adok neked, illetve beszélgetések útján jutunk majd el ide.

Karrier tanácsadás

Foglalj időpontot hozzám

Személyre szabott segítséget szeretnél a problémáid megoldásához? Foglalj időpontot és segítek Neked megtalálni a szakmai iránytűdet pályadöntési helyzetekben.

Pár mondatba kérlek írd le hogy miben segíthetek.