Karrierváltás

A munkaerőpiac folyamatosan változik körülöttünk. Készülj fel erre, legyél akár X, Y, vagy Z generációs, munkába visszatérő, kisgyerekes, külföldről hazatérő, álláskereső vagy állásváltó! A karrierdöntés nem örökre szól és az is gyakori tévhit, hogy csak egy szakma vagy pálya illik az emberhez. A karrier döntések sorozatából áll, és több szakmai életút is adott érdeklődéstől, lehetőségektől függően. A TUDATOS KARRIERVÁLTÁS csomagban feltérképezzük az eddigi karrierutadat, a jelenlegi céljaidat, álmaidat és megtervezzük azt a karrierutat, amiben önmagad lehetsz és a jövőre is felkészülhetsz.

TUDATOS KARRIERVÁLTÁS

Amit tartalmaz:

4 alkalmas, egyenként 60 perces online vagy személyes tanácsadás

2 online teszt, amit pályaválasztási szakemberek fejlesztettek tudományos eszközökkel

karrierprofil

munkamotivációs profil- a munkádban fontos motivátorok feltérképezése

személyre szabott karrierterv készítése

Felnőttek (23- 99 évig) tudatos pályaéletút tervező csomagja. Találkozhatunk személyesen Szegeden, vagy Zoomon keresztül.

A karrierteszt és munkamotivációs teszt segítségével felmérjük az aktuális helyzetedet, hogy mely munkaterületek érdekelnek, ténylegesen hogyan szeretsz dolgozni, mi a fontos számodra a munkádban.

A tesztek segítségével ránézünk, hogy milyen erősségeid vannak, foglalkozunk az önismereteddel. Az eddigi elakadások, gátló tényezők is előkerülnek majd, hiszen hatással vannak arra, ahol most tartasz.

Nyugodt, biztonságos légkörben tervezheted meg a karrier jövődet.

A konzultációk végére konkrét célod és ehhez kapcsolódó megvalósítási terved lesz, amihez teszteket, feladatok adok neked, illetve beszélgetések útján jutunk majd el ide.

Mennyibe kerül? –  75.000 Ft

karrierváltás

Foglalj időpontot hozzám

Személyre szabott segítséget szeretnél a problémáid megoldásához? Foglalj időpontot és segítek Neked megtalálni a szakmai iránytűdet pályadöntési helyzetekben.

Pár mondatba kérlek írd le hogy miben segíthetek.