Szakváltás

Az egyetemisták 40%-a nem folytatja tanulmányait a kiválasztott szakon az első év után. Ez a szám nagyon magas, de semmi sincs veszve! Maradt még 200 lehetőség (alapszak, osztatlan és felsőoktatási szakképzés). Most sincs késő arra, hogy megtaláld a neked való pályalehetőségeket és kiválaszd azt, amivel tényleg szeretnél majd foglalkozni. Jobban megismerheted az érdeklődésed, fejlődik a pályával kapcsolatos önismereted, csökken a bizonytalanságod, mert több mindent fogsz tudni. Ebben fogok neked segíteni:

FUTURE CSOMAG

Amit tartalmaz:

3 alkalmas , egyenként 60 perces online vagy személyes tanácsadás

2 online teszt, amit pályaválasztási szakemberek fejlesztettek tudományos eszközökkel

az online tesztekhez szülőt vagy barátot is meghívhatsz, akik veled kapcsolatban kitöltik azt

személyre szabott karrierprofil és tehetségprofil

váltási irányok meghatározása akár felsőoktatásban akár szakmában gondolkodsz

karrierterv kialakítása, amivel lépésről lépésre látni fogod az utat

Az alábbi kérdések foglalkoztatnak, akkor itt a helyed!

Nem erre számítottam.

Nem érzem magam a helyemen.

Mihez kezdjek, ha nem fejezem be a képzést?

Ha felsőoktatásban tanulsz és a fenti kérdések közül valamelyik gyakran megfordul a fejedben, akkor érdemes vele minél hamarabb foglalkozni.

Az online tesztek kitöltésével konkrét karrierprofilt kapsz, a tanácsadás során az érdeklődési területeidnek megfelelő szakma ajánlásokat is megbeszéljük, miközben fejlesztjük az önismeretedet is. Abban tudok neked segíteni, hogy a konzultációk végére stresszmentesen átlásd, hogy mi számodra a legjobb megoldás: maradni vagy váltani (és ha igen, akkor hova).

Mennyibe kerül? –  50.000 Ft

szakváltás

Foglalj időpontot hozzám

Személyre szabott segítséget szeretnél a problémáid megoldásához? Foglalj időpontot és segítek Neked megtalálni a szakmai iránytűdet pályadöntési helyzetekben.

Pár mondatba kérlek írd le hogy miben segíthetek.