Milyen teszteket tölthetsz ki nálam?
  • Milyen szakma illik hozzád, ha vízöntő jegyű vagy?
  • Milyen szakmát válassz? Mi 10 kérdésből megmondjuk neked, amit te 10 év alatt nem tudtál kitalálni.

Az orientify.hu egy olyan platform, ahol tudományos módszertannal kidolgozott pályadiagnosztikai tesztek érhetőek el regisztrált felhasználóknak. Ezek a tesztek több területet ötvöznek, vagyis a karrierteszt eredménye nem egy jellemző, hanem egy profil lesz. A profilhoz pedig naprakész szakmaajánlás is van szakmaleírásokkal és képzésajánlásokkal.

Zárt rendszerű, tehát az adataid és a tesztjeid teljes biztonságban vannak a felületen, nem láthatja senki más, csak te és a Tanácsadó (jelen esetben én), akivel megosztod. Könnyen használható, színes és figyelemfelkeltő, vagyis 21. századi és tudományosan is nagyon rendben van. Ennek a platformnak a különböző tesztjeit használom a kliens karrierhelyzetétől függően.

Korábbi bejegyzések

Karrierről és döntésről

Karrierről és döntésről

Idézetek a karrierről és a döntésről "Minden lépésnek hozadéka van, a nem-döntésnek is - sőt az valahol súlyosabb is, mert ha nem döntünk, a következményekre is kisebb a ráhatásunk." Polgár Judit "Érdemes dönteni, még akkor is, ha nincs hozzá feltétlen kedvünk. Amikor...

bővebben
Pályaválasztásom története

Pályaválasztásom története

Pályaválasztásom története Az elmondható, hogy gyakran óvodai létünk során tudjuk a legbiztosabban arra a kérdésre a választ, hogy „Mi leszel ha nagy leszel?”(pl.: tűzoltó, orvos, királylány…stb.). Most, hogy visszagondolok erre az időszakra, amellett, hogy felnőtt...

bővebben

Kérdésed van? Keress bizalommal!

Ha bármilyen kérdésed lenne a karriertanácsadással, pályaválasztással kapcsolatos szolgáltatásokkal, vagy szeretnél bővebb információt kapni, vedd fel velem a kapcsolatot.

Új mező