Sárközy Virág

Karrier és pályaválasztási tanácsadó, pszichológus

Sárközy Virág karrier tanácsadó

Történetem

Lucza-Sárközy Virágnak hívnak, okleveles pszichológus, pályaválasztási és karriertanácsadó valamint, tanúsított Orientify karrierelemző vagyok.

A tanácsadások során mindent megteszek azért, nyugodt és stresszmentes légkörben (legyen az online vagy offline találkozó) foglalkozzunk a TE karrieredet érintő kérdésekkel. A beszélgetések során a legjobb szakmai felkészültégemmel, nyitottságommal és segítő szándékommal vagyok jelen.

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, majd 10 évet dolgoztam a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán, ahol pszichológia és kommunikáció témában gyakorlatokat, előadásokat tartottam, illetve az Életvezetési tanácsadóban az egyetemi hallgatók lelki egészségét támogattuk egyéni tanácsadás keretében, itt már több alkalommal találkoztam szakváltókkal.

Nagy élmény volt számomra fiatal felnőttekkel dolgozni, ezért szerettem volna, ha ez a szál megmarad későbbi munkámban is.

2018 óta foglalkozom pályaválasztási és karriertanácsadással, életvezetési tanácsadással pedig már 2007 óta. Több mint kétszáz kamasszal és fiatal felnőttel találkoztam pályaválasztási, szakmaválasztási, felsőoktatási vagy szakváltási témákban, bizonytalanságokban. Felemelő élmény látni, amikor a tanácsadási folyamat végére magabiztosan és céltudatosan tekintenek a kliensek a saját jövőjükre, karrierjükre.

Közös munkánk során célom, hogy a TE karrieredet érintő kérdésekben magabiztossá, kiegyensúlyozottabbá, céltudatossá válj. Segítek megtalálni a szakmai iránytűdet pályadöntési
helyzetekben. A döntés a te kezedben van, ehhez tudok szempontokat, támogatást adni.