Tudnivalók

Gyakran feltett kérdések

Hogyan léphetünk kapcsolatba egymással? Hogyan kérhetek időpontot?

Írhatsz nekem közvetlenül az űrlap kitöltésével.
Kereshetsz telefonon: +36 30 147 3850
Írhatsz emailt: info@sarkozyvirag.hu

Mi történik a tanácsadások során? Mire készüljek?

A tanácsadások alkalmával többféle, pályaválasztási szakértők által fejlesztett online karriertesztet tölthetsz ki. Személyes beszélgetés keretein belül a pályaválasztással, karrierúttal kapcsolatos kérdéseiddel, elakadásaiddal foglalkozunk és részletesen átnézzük a tesztek eredményeit. A beszélgetésekre nyugodt, stresszmentes légkörben kerül sor, legyen az online vagy offline találkozó. Figyelmet fordítunk az érdeklődésedre, erősségeidre, szakmaismeretedre és a karriereddel kapcsolatos kérdésekre egyaránt. A tanácsadási folyamat végére letisztázódnak benned a válaszok, ki tudod alakítani a karrierterved és látni fogod a személyre szabott pályairányodat.

Megmondod, hogy milyen szakmát/pályát/munkát válasszak?

Nem. A tanácsadási folyamat végére jobban megismered az erősségeidet, képességeidet, önmagadat (Miben vagyok jó? Mi érdekel? Hogyan szeretek dolgozni?), és a lehetőségeidet (Milyen foglalkozások vannak? Milyen iskolák, szakok érhetőek el számomra?). Önállóan fogsz tudni döntéseket hozni a szakmai életutadról (karrieredről).

A sikerhez mindkettőnknek aktív résztvevőnek kell lennünk a tanácsadás során, ezért már az első találkozás előtt összegyűjtheted a kérdéseidet. Kapsz majd otthoni feladatokat is a találkozások között.

Hol zajlik a tanácsadás?

Lehetőség van személyes jelenlétű tanácsadásra Szegeden. Ebben az esetben egy irodában találkozunk a karriertanácsadás során.

Emellett online/ videokonzultációra is van lehetőség Zoomon keresztül, így nem vagyunk helyhez kötve és emiatt rugalmasabban oszthatjuk be az időnket.

Személyes vagy online tanácsadásra érdemes jelentkeznem?

Egyre elterjedtebbek az online találkozási formák, hiszen így nagy távoságok hidalhatók át. Az ország bármely részéről tudsz csatlakozni és nem kell az eljutással/utazással számolni. Ebben segít nekem az orientify.hu karriertanácsadói platform, mert így bárhonnan is jelentkezel be, online biztonságosan kitölthető tesztekhez kapsz tőlem hozzáférést; és az eredményekről, kérdéseidről tudunk online is konzultálni Zoom platformon keresztül.

Ha a személyes találkozást választod, jó eséllyel szegedi vagy. A személyes konzultáció előnye, hogy az otthon kényelméből kimozdulva egy semleges helyen tudunk találkozni, ami előnyt jelenthet a döntési folyamatokban. Van, aki hamarabb megnyílik személyes helyzetben. Emellett könnyebb biztosítani a nyugodt, zavartalan környezetet a tanácsadás során (nem függ az internetkapcsolat minőségétől, vagy az ajtón benyitó családtagoktól.

Hogyan fizethetek?

Online tanácsadás esetén a fizetés banki átutalással történik

Személyes találkozáskor van lehetőség készpénzben vagy átutalással is fizetni.